Ik ben Haydi. In mijn winkel/atelier ontwerp, maak en verkoop ik bruids– en gelegenheidskleding op maat. Jouw wensen vormen altijd het uitgangspunt voor het ontwerp. Ik breng mijn ervaring in en samen maken we de bruidsjurk of gelegenheidsjurk die zeker bij zal dragen aan jouw mooie dag of prachtige feest. Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen per telefoon, whatsapp, instagram of kom eens langs aan de Groenendaal 3 in Rotterdam.

Wij leveren al meer dan 30 jaar alle soorten trouwjurken, avondkleding, cocktailjurken en galajurken.

Onze Klanten

★★★★★

“Lieve Haydi, bedankt voor mijn prachtige handgemaakte trouwjurk en je eeuwige geduld. Ik heb echt een geweldige ervarig bij jou gehad en vond het ontzettend fijn,dat je elke weer zo liefdevol openstond voor al mijn aanpassingen. Ik waardeerde je eerlijke mening en je kundige talent om mijn jurk samen met mij te designen. Veel liefs en geluk.”

Achira Maria

★★★★★

“In de etalage had ik een jurk gezien, deze was wit maar ik wilde graag een andere kleur. Ik ben super goed geholpen, de jurk is op maat gemaakt en kon dingen laten aanpassen als ik dit wilde. Mevrouw dacht goed mee. Ben een paar keer wezen passen en alles werd goed overlegt. Ik heb een top trouwdag gehad.”

Joyce van Gent

★★★★★

“Vandaag mijn jurk opgehaald bij ADM bruidsmode, super goed en fijn geholpen door mevrouw Haydi! Ondanks dat ik vrij laat pas ben begonnen met het zoeken naar mijn droomjurk ben ik direct super goed geholpen, vanaf dag één dat ik binnenliep hebben we alle resterende afspraken gemaakt en zodanig de juiste aanpassingen verricht. Ik had zelf een voorbeeldfoto van een jurk en ze heeft het mooier gemaakt dan ik had gedacht 🙂 super dankbaar hiervoor!”

H. Once

Gaat u trouwen of viert u een bijzonder feest? En bent u zoek naar een jurk die echt helemaal bij u past? Weet u precies wat u wilt of zoekt u juist mensen die met u meedenken?

Kom dan naar ADM Bruidsmode.

OPENINGSTIJDEN

Ma                     Gesloten

Di-Vri                10:00 – 17:00

Zat                     10:00 – 17:00

Zo                       Met Afspraak

 

Maak dan een afspraak:

 010 411 5440

0031618081301

info@admbruidsmode.nl

Groenendaal 3 3011 TL Rotterdam